ALİÇETİNKAYA İLKOKULU

Vizyon: *Okulumuzda,ÖĞRENME temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her VELİ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Tüm veliler,bizlere inansın ve destek olsun. *Okulumuzda hem öğretenler,hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda,çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru olanı yapın. Doğruları yaptığınızda alacağınız cevaptan endişelenmeyin ve korkmayın. *Okulumuzda,herkes daha mükemmele ulaşmak için çalışsın. *Her yerde ve her zaman "Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapma"ilkesine uyulsun. *Herkes söz ve eylemlerinde kendisini karşısındaki kişi olarak düşünsün. *Bilgiye ulaşan,bilgileri kullanan,kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğretmen ve öğrencilerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. *Eğitimde teknolojiyi etkin kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

Misyon: *Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. *Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak;Bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek *Öğrencilerimizi daha hoşğörülü sınıf ve okul,daha özgür toplum ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var güçümüzle çalışmak, *Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan,kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, *Öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi,yöneticilerimizi ve velileri yirmibirinci yüzyıla hazırlamak, *Çağdaş uygarlık yolunda bilimi ve aklı yol gösterici olarak görmek ve göstermek, *Okulumuzda bir atılım,bir değişim ve bir hareketlilik yaratarak okul toplumunun olumlu gelişmesini sağlamak,

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alicetinkaya.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞİTZADE MAH. CUMHURİYET CAD. NO 159 HAVRAN / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Caddesi üzerinde, İmam Hatip Ortaokulu karşısı

Adres - ÇİĞİTZADE MAH. CUMHURİYET CAD. NO 159 HAVRAN / BALIKESİR

Ulaşım Şehiriçi minibüslerle ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe Merkezi